Beleggen

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid, ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen.

Hoe begint u aan beleggen?

Hoe en waarin u belegt, hangt af van verschillende factoren. Als u op korte termijn wilt beleggen, zult u andere keuzes maken dan wanneer u op lange termijn wilt beleggen. Uw Nagelmackers-adviseur geeft u beleggingsadvies en zoekt samen met u naar de oplossingen die het best aansluiten bij uw plannen en persoonlijke ambitie.

Wat is een goede belegging?

Of een belegging aan uw wensen voldoet, hangt af van hoeveel risico u bereid bent te nemen, welk rendement u voor ogen hebt en op welke termijn u wilt beleggen. Op die manier kiest u niet alleen een goede belegging, maar de voor u persoonlijk beste belegging waarvan het rendement zo dicht mogelijk aanleunt bij uw verwachtingen.

Een goede belegging is een belegging die past bij uw beleggersprofiel. Alvorens u begint met beleggen is het belangrijk dat uw adviseur uw beleggersprofiel vastlegt. Zo kan hij u optimaal adviseren en kiest u het beleggingsproduct dat het best aansluit bij uw beleggersprofiel. Bent u bijvoorbeeld eerder voorzichtig, dan is beleggen in obligaties misschien beter voor u. Mag het wat meer risicovol zijn, dan kunt u beleggen in aandelen .

Beleggen: Onze oplossingen

Termijnrekening

Op middellange termijn wint u erbij

Renteniersrekening

Geniet van een extra inkomen

Levensverzekering - Tak 21

Veiligheid en rendement gaan hand in hand

Gestructureerde obligatie

Volg de prestatie van een vernieuwende index, gebaseerd op kwaliteitsaandelen!

Beleggingsproducten

Een gevarieerd aanbod

Dakfondsen

Groei mee op het ritme van de markten

Aandelen- en obligatiefondsen

Een selectie van kwaliteitsvolle beleggingsfondsen

Beleggingsplan

Bouw een kapitaal op door periodiek te beleggen

Beleggingsverzekering - Tak 23

Een hoger rendement op lange termijn

Vraag vrijblijvend offerte